Wednesday 31 December 2014

2014

Posledný článok tohto roku. Želala by som si aby ich bolo viac,ale čo už. Je to tak ako to je a ja s mojou školou nič nenarobím.Dnes by som sa však chcela trochu tomuto roku povenovať. Trošku si zaspomínať, poďakovať, poprosiť. Som trochu nostalgická,lebo predsa toto je posledný deň v roku 2014,už ho nikdy nezažijem znovu. Už nikdy nevstanem s tým,že dnes je 31.12.2014. Ale dosť už, poďte sa so mnou radšej pozrieť na môj rok 2014.

V prvom rade by som sa asi chcela poďakovať zato,že som v roku 2014 bola zdravá,rovnako ako aj moja rodina,a že som stále študovala na gymnáziu. V januári som ukončila prvý polrok druhého ročníka s čistými jednotkami,čo bol pre mňa samozrejme úspech :). Taktiež som prvý krát v živote spoločne s Klaudiou postavila Gingerbread House. Nezabudnuteľné momenty. Vo februári sa môj život trochu zmenil lebo som zistila,že nemám žiadne IQ :D Teraz sa na tom smejem,ale vtedy som bola pretty upset. Aj preto,že som nevedela kam pôjdem na vysokú školu. Quick update: Stále to neviem.



Marec,apríl,máj sú pre mňa vždy hluché mesiace. Hluché v tom zmysle,že je druhý polrok a nároky sú obrovitánske,tak nemám čas na nič okrem školy. V marci oslavujem narodeniny,tohto roku to bol môj 17.rok života. Ani si nepamätám čo sa v tie mesiace dialo,ale chcela by som sa poďakovať zato,že som mala možnosť ukončiť druhý ročník gymnázia s čistými jednotkami,že som ,,zmaturovala" z angličtiny na úrovni B1-B2 na jednotku a že som mohla koniec roka stráviť na chate so spolužiakmi. Bolo to pre mňa niečo nové a pekné.


Cez prázdniny, hoci som nemala žiadne super čoper leto som navštevovala autoškolu, čo bola pre mňa ďalšia obrovská možnosť. Ďakujem Bohu,že umožnil rodičom zaplatiť mi niečo tak drahé. Musím uznať,že to boli dni potenia, stresu. Moje leto bolo viac menej o tom,že som chodila každý deň na jazdy a utorky na teorku. V septembri potom čo som nastúpila do tretieho ročníka na gympli ma taktiež čakali skúšky z autoškoly,ktoré som na moje, inštruktorovo, rodinné, kamošské prekvapenie UROBILA.,. V oktobri a novembri som prežívala napriek škole pekné,jesenné chvíle. Taktiež som sa viac adaptovala do života tretiačky. Na jazykovku chodím veľmi rada vďaka triede,ktorá tam je. Čo sa mojich seminárov týka,ako iste viete prvotne som bola celkom vyhúkaná,ale teraz to už je fajn zvykám si.


No a december.December bol fajn.Bol to mesiac tak trochu stresu kde som zháňala a vyrábala darčeky,popritom sa učila a rátala dni do prázdnin,ktoré sa však závratne blížia ku koncu :( Taktiež som robila v našej škole počas dňa  otvorených dverí hostesku, čo bola pre mňa spoločne s Nikou (very good friend from class) skvelá skúsenosť. No a posledné dni roku trávim asi tak, že včera som bola s kamarátom navštíviť nášho skvelého matikára :D Boli sme tam 4 hodiny a necítili sme sa tam ako u učiteľa ale ako u dedka ♥. No a dnes, dnes som vzdialená od domova v malej horskej dedinke, kde spolu s vyššie spomínaným very good friendom oslavujeme silvester :) Opäť niečo nové, načo som sa hroooozne tešila.Samozrejme tu aj prespávam takže domov prídem až na druhý rok. Ešte by som chcela poďakovať za nádherné darčeky,ktorých bolo príliš a nezaslúžene veľa,ale som šťastná,šťastná,šťastná :)


Od nového roku neočakávam nič svetoborné. Dúfam,že budeme hlavne zdraví a šťastní, že nám všetko vyjde čo si naplánujeme. Že ukončím tretí ročník tak ako by som chcela a nájdem konečne nejakú niť do budúcnosti, means,že sa konečne rozhodnem čo chcem v živote robiť.Taktiež dúfam,že sa nám s Nikou vydarí cesta do Londýna,že si to užijeme a že si vyberieme rovnakú výšku ak nie odbor aspoň výšku.Tiež by som sa chcela viac venovať blogu (Ale to ja vždy), čítať viac kníh, udržiavať kontakty so starými kamarátmi a nájsť si v lete brigádu. No a samozrejme vstúpiť do dospelosti akosi normálne :D Aj keď som stále decko of course :D



Hlavne vám želám všetko skvelé,veľa trpezlivosti so školou, úspechov a splnených snov a nech máte krásneho silvestra :) Mám vás všeeetkych strašne rada a hrozne ma mrzí,že nie som aktívna. Nebudem tu dávať prázdne sľuby,že aktívna budem,len,že sa majte v novom roku krásne! A čítajte knihy! Odveci ale teraz mi to napadlo.



With great l♥ve and greater esteem,Berry

5 comments:

  1. Mala si vskutku pekný rok a ja nemôžem nič iné, len ti k nemu pogratulovať a spoločne s tebou dúfať, že ho budeš mať rovnako dobrý, či možno ešte lepší. A spoločne s týmto budem dúfať, že i ten môj nový rok bude o niečo lepší než tento. A musím sa poďakovať, že si mi týmto článkom pripomenula, že by som aj ja nejako mala zhrnúť tento rok a obzrieť sa za ním, kým je ešte čas! :) Šťastný Nový rok! :)

    (kacenka197.blog.cz)

    ReplyDelete
  2. Tak to jsi měla dost úspěšný rok, gratuluju. :) Doufám, že až nadejde chvíle, taky budu úspěšně zvládat školu a řidičák a ještě všechno to ostatní. :) Přeju co nejlepší nový rok. :)

    ReplyDelete
  3. Nikdy už nevstaneme s pocitom že je ktorýkoľvek z dní, ktoré sme zažili..:) Taktiež by som si priala aby si pridávala viac, ale s tým naozaj nič nenarobíme. Tak k tým čistým jednotkám ti gratulujem! A ako si zistila, že nemáš žiadne IQ? :D
    Na článok o autoškole si ešte pamätám. Je to naozaj proste šialene drahé, ale moji rodičia povedali, že mi to zaplatia, tak ako bratovi. Ja si ale vodičský budem robiť až o rok, plánujem tak, že po budúcej zime:)
    Aj tebe prajem šťastný nový rok a nech sa ti splní všetko čo si želáš!

    ReplyDelete
  4. hoci nič svetoborné od nového roku nič neočakávaš prajem ti všetko dobré ^u^ do londýna by som šla veľmi rada... ako aj všade inde ^_^

    ReplyDelete
  5. Samé jedničky na gymnáziu? Tak to Ti upřímně tleskám, protože v tom případě jsi moc šikovná! Já studuji od září první ročník a mám pocit, že se z toho asi brzo zblázním :D Ale jinak je to fajn a našla jsem dobré lidi a narazila na super partu ve třídě. To se totiž jen tak nepoštěstí! Samé jedničky jsem měla až do konce devítky na ZŠ, ale teď na gymplu už určitě nebudou. Bohužel ten přechod na jinou "kolej" jde znát a je to náročnější. Ale i za případnou 3 z nějakého předmětu budu taky ráda :)
    Přeji ať máš úspěšný třetí ročník na gymnáziu, ať se podíváš s kamarádkou do Londýna a ať si také hlavně zdravá a šťastná! Protože tyhle dvě věci jsou moc potřeba :)

    ReplyDelete