Sunday 7 July 2013

June's Fav. Outfit

Prajem príjemný slnečný deň, na krásny dátum 7.7.2013. Po dlhšom čase (ako inak) a po rekonštrukcii blogu vám sem prinášam príspevok do rubriky Outfits. Konkrétne môj obľúbený outfit za mesiac jún. V podstate ani nemôžem uveriť, že už mám za sebou týždeň prázdnin. Veď len pred nedávnom som sedela v školskej lavici a zízala na našu triednu učiteľku, ktorá mi náramne pripomína Sida z Doby ľadovej. Dnes vám sem priblížim aj deň vysvedčenia, aj keď už ubehol týždeň od toho ,,pamätného" ( :D ) dňa. Približujem vám ho preto lebo sa týka aj outfitu. Mala som ho totiž na odovzdávaní vysvedčení.

Začneme spomínaným outfitom. Inšpirovala som sa množstvom modeliek, ktoré môžete vidieť na stránkach ako Mango, H&M, Nelly,Otto a. i. a tiež herečkou Ninou Dobrev, ktorú môžete poznať z TVD. Musím sa priznať, že posledné mesiace som trochu závislá na ,,záclonách" ala čipkované veci. V každom obchode sa musím krotiť aby som nejaký kúsok nekúpila. Na to, že čipku zbožňujem mám doma len 2 čipkované veci. A jednu, tretiu polo čipkovanú. Dlho som zháňala  biele čipkované šaty. Prešla som snáď 1000 internetových stránok, no žiadne schopné som nenašla. Vždy mi našlo len svadobné šaty (-_-). Stavím sa ,že až sa budem o X rokov vydávať a budem hľadať práve čipkované svadobné šaty nenájdem ich. Jeden deň, na konci mája ma však mamina prekvapila jednou webovou stránkou, kde boli neuveriteľne rozkošné čipkované šaty v niekoľkých farbách. Vybrala som si samozrejme biele, teda  béžové aké na stránke uvádzali, no mne sa zdajú skôr biele a okamžite ich objednala. Nevravím, že boli najlacnejšie, ale nemohla som jednoducho odolať.



Nesmierne som sa tešila keď dorazili. Spočiatku som sa bála, že mi budú veľké alebo malé či budu niekde odstávať. Našťastie mi skvelo sadli. Okamžite som si k nim vyskúšala ďalšie obľúbené kúsky s ktorými som ich chcela skombinovať a tešila sa výsledku. Napokon tento výsledok vidíte aj vy.

Jednoduché biele šaty s 3-štvrťovými rukávmi som skombinovala s mojou obľúbenou džínsovou bundou a hnedými jarno/letnými čižmami. Džínsová bundička má na okrajoch rukávov peknú krajku čo sa ideálne hodí
k týmto šatám. Čižmy, sú kožené, hnedej farby, nie veľmi vysoké no ľahko kombinovateľné. Určite si pomyslíte tak ako mnohí z mojej triedy či okolia, že mi v nich bolo horúco atď. No vôbec to nie je pravda. Čižmy sú dosť tenké a vďaka tej koži pôsobia ako klasické botasky typu Adidas. Ak viete aké myslím. Tie čisté originály buď čierne s bielou kombináciou alebo opačne. Asi také teplé sú aj tieto čižmy. Samozrejme aj vďaka ,,vetraniu" mi v nich nie je až tak horúco. 
Viem,že sa to niekomu nepáči. Taká kombinácia, že čižmy v lete k šatám či šortkám, no ja to milujem :) Veľmi sa mi to páči a aj preto ignorujem všetky negatívne komentáre, ktoré sa v mojom okolí vyskytli.


Čo sa vysvedčenia týka...Bol to pamätný deň :D. Pamätám si, že ráno bolo naozaj chladno. Fúkal vietor, mierne mrholilo a obloha bola zatiahnutá. Vôbec nič som nestíhala a na autobus som doslova behala. Ako každé ráno aj toto posledné školské ako prváčka som šla  do školy s mojim najlepším kamarátom a zároveň spolužiakom. Čakali sme na autobus s číslom 11, ktorý prichádzal z neďalekej ,,dediny". Ono to  nie je dedina, ale už prímestská časť, no pre mňa to vždy zostane dedinka. Keď sme videli aká je preplnená nie len študentami, ale aj dôchodcami ( ????? seriously, čo robia dôchodcovia o 8.00 v autobuse?!) zostali sme radšej čakať na ďalší, ktorý išiel o 15 minút neskôr. Veď čo mali sme sa stretnúť o 8.30 na školskom dvore. Skryli sme sa do ,,búdky" a čakali sme. Cesta ubehla ako zvyčajne, no práve v ten deň sa nezaobišla bez spomienok.

 Ako som už spomínala, mali sme sa stretnúť na školskom dvore, no ja som si ešte chcela odložiť kabelku s dezertom a dáždnik do triedy. Chodby školy boli tiché, čo nás len utvrdilo v tom, že sú všetci na školskom dvore. Preto keď sme sa smejúc ocitli pred našou triedou, som do nej ako zvyčajne vehementne vtrhla. Teda stlačila som kľučku a doslova rozrazila dvere dokorán ako veľká voda. And guess what? Práve som triednu prerušila uprostred príhovoru. Samozrejme,že sa na mňa okamžite otočila 26 hláv. Zmohla som sa na výrečné ,,Shit!". Dúfajme, že to triedna nepočula. Rýchlo som sa teda usadila a triedna s nervóznym úsmevom pokračovala.Vypočuli sme si aj príhovor riaditeľa v rozhlase a potom sa prešlo na pochvaly triednym učiteľom. Nakoniec na vytúžené rozdávanie vysvedčení po celoročnej drine. Na vysvedčení som mala od hora nadol samé jedničky, čo je pre mňa something like úspech.


Neskôr, keď sme sa rozlúčili s triednou, šli sme ešte za nemčinárkou, našou milovanou nemčinárkou, ktorá nás už bohužiaľ nebude učiť, odišla totiž do Prahy. Kúpili sme jej obrovskú krásnu kyticu. Musím priznať, že sa mi natisli do očí slzy, pretože ma naučila viac ako moja učiteľka za 3 roky na ZŠ. O bože koľko sa rozkecávam... To nikoho nebude zaujímať, musím prestať s dlhými článkami. Tu to pekne seknem a uvidíme sa neskôr s novým článkom. :)
Majte sa skvele,prázdninujte a neutopte sa! :)
Vaša Berry

4 comments:

  1. Ani ja neverím, že už je to týždeň. Všetko sa to zbehlo tak rýchlo, pritom som ani nerobila niečo zaujímavé. Ak to takto pôjde ďalej tak za chvíľu budem mŕtva :D
    Hľadáš - nenájdeš. Nehľadáš - nájdeš. Zákon schválnosti, myslím, že každý to pozná.
    Tento outfit je božský. Taktiež sa mi páči takýto štýl. Niečo takéto by si v Amerike videla bežne. Tam je to úplne iná káva. Tie ich štýly, veci. Božee. Hneď by som všetko brala. Škoda, že tu sa na teba ľudia pozerajú ako keby si padla z Marsu. Presne tak, ignoruj ich, hlavne, že sa to tebe páči :)
    Haha, ďalší zákon schválnosti. No čo, aspoň máš spomienku a o pár rokov sa na tom budeš dobre smiať.
    Gratulujem k čistým jednotkám ! :) Ja som tiež mala, ale ôsmy ročník a prvý ročník na strednej je trochu rozdiel. Naozaj som zvedavá na seba o dva roky.
    Aj ty si užívaj prázdniny !!

    Followla som si ťa na Weheartite a ďakujem za follownutie späť :) Vopred sa ospravedlňujem ak ťa budem zaspamovávať (kľudne si ma potom odfollowni ak ti to bude vadiť), pretože ja furt keď sa nudím tak tam idem :D
    Nám vtedy ani nenapadlo, že by to mohli bť úchyláci :D Okolo boli ľudia, boli na druhej strane a dosť času nám zaberalo smianie sa čiže sme na to ani nepomysleli.
    Áno aj ja Bethany zbožňujem ♥ Ona je proste úžasná. Neskutočne zlatá, nie je namyslená a proste... Dokonalosť.
    Na "rýchlej voľbe" mám samozrejme aj ja ešte nejaké iné stránky ale tie každodenne nenavštevujem.

    ReplyDelete
  2. Ten outfit je úžasný, páči sa mi veľmi celý! Z kade máš bundu?! :O Je krásna a to vysvedčenie je suprové, gratulujem ti k nemu... :))
    XoXo Chloé

    ReplyDelete
  3. Krásny outfit- hneď by som ho brala, len tie topánky nie sú môj štýl, ale zas tie šaty a bundy dokonalosť. :3
    Ja ani nejak nevnímam, že sú prázdniny... Asi to bude tým, že mením prostredie-zo ZŠ na SŠ na ktorú sa aj celkom teším- ale to mi asi vydrží len pár dní, kým nás nezačnú skúšať a podobne :D.
    Ten tvoj príchod do triedy ma celkom pobavil... :D Hneď som si predstavila tie tváre ako na vás kukali. :D
    A to vysvedčenie, no jednoducho ti gratuljem! :) Ja som čisté jednotky videla na mojom vysvedčení naposledy v 6. ročníku. :D

    ReplyDelete
  4. Ooooch, zamilovala jsem se do těch šatů :O
    Máš úžasné vysvědčení. Gratuluji :)

    ReplyDelete