Wednesday 13 August 2014

Vlog: Prečo som odišla z blog.cz + some craps

Zdravím vás,opäť po dlhočiznej dobe som tu a teraz už vážne budem blogovať. Celý tento týždeň som totiž točila back to school video + toto video + som toto video asi 2 dni editovala.Pre niekoho,kto má Final cut pro (macbooky) je to hračka,ale ja mám Dell a editujem v Sony Vegase :) Taktiež chodím na autoškolu a všetky tie veci takže...jup. Ale už mám v hlavičke 2 články,vlastne tri a 2 videjká no uvidíme ako to pôjde. V tomto videu teda nájdete zopár úplne neprofesionálnych dôvodov prečo som odišla z blog.cz a nejaké to povidaní...Akože je to taký random vlog, proste povedala som čo mi napadlo, je to také intro aby som hneď nezačala pridávať videá len tak. Ďalej by som bola rada keby ste sa všetci pozreli na blog mojej soulmate Klaudie a.k.a Miss.Witted, ktorý nájdete na tomto odkaze.  A neviem čo iné by som vám mohla k tomuto povedať tak sa proste pustite do pozerania tohto nezmyselného videa na ktorom som strávila dlhý čas :)



With l♥ve and esteem,Berry

11 comments:

  1. Dřív jsem také byla na blogu a opustila jsem ho z podobných důvodů. Mě tam nejvíc štvalo, že blblo zveřejňování článků. Co se týká designu, tak s tím, jaký mám teď jsem maximálně spokojená, ale na blog.cz bych si vyslechla jenom kecy typu, jestli nechci pomoct s layoutem. Je zvláštní, že rozdílná doména může skrývat až takové rozdíly v chování blogerů. *Snad jsem to napsala pochopitelně* :D

    ReplyDelete
  2. Pekný vlog, ale hudba hrala trochu hlasno a niekedy som nerozumela čo hovoríš.
    S podobných dôvodov som sem prešla aj ja a som tu šťastná. Vďaka bloggeru sa učím trochu "programovať" (ale len učím! :D) a spoznala som tu veľa nových a dobrých ľudí.

    ReplyDelete
  3. Aj ja som ešte pred 2 mesiacmi bola na blog.cz, no tak sa mi nepáčilo práve to, že článok sa nedal dať k viacerým rubrikám. Mala som aj takú víziu, že by som tu na blogspote mala možno aj celý biely blog s nejakým zaujímavým názvom, no to sa zatiaľ nepodarilo a design mám len taký urobený za 5 minút. Chcela som si nejaký stiahnuť, tiež len taký jednoduchý, no potom som zistila, že na nastavenie toho designu nemám program či čo, takže to vyzerá hrozne a ani neviem, ako sa tá lišta pod hlavičkou dá dať preč(ak to vôbec je možné).
    páči sa mi tu aj možnosť prejsť do vlastnej domény, no viem, že sa za to platí a môžem to skúsiť možno o 5 rokov? (Ak vtedy ešte môj blog bude fungovať)

    ReplyDelete
  4. Máš pravdu, že blogspot je takový čisstější to jo :) ale nenávidím to komentování tady.. což mě vždycky odradí od komentování ostatních článků. než vyplním 350 tisíc dotazů a kódů a grrr -_- takže to je jednoduche ne :D :D ale věřím, že tobě to pomohlo a v tvých úžasných článcích se můžeš ještě více zdokonalovat :)

    ReplyDelete
  5. A ještě se chci zeptat Sony Vegas už jsi v počítači měla nebo sis ho koupila? o.O Já když si ho chcu totiž stáhnout, tak mi to nikdy nejde, že s emusím zaregistrovat.. Chtěla jsem třeba zkusit jenom trial verzi, ale furt to chce registraci :( -_-

    ReplyDelete
  6. :D Videjko super ale to už som ťa pochválila, pf, prosim ťa, jasne že je blogspot lepší, vidíš, zvládla som ho. Anyway díky za komentár :) Hrozne som sa rozosmiala ani neviem prečo, mimochodom tú obrovskú kačku si si nevšimla? :D Common my sme soulmates. Keď ja sa snažím tie články, ale momentálne by som potrebovala asistenciu s fotkami. Ale keď vonku je tak krásne! Ten dážď je super :D Demon pox. Idem pozerať Teen Wolf. Stiles?
    (wittedblog.blogspot.sk)

    ReplyDelete
  7. Seriózne vážne, mám dosť! Tak som sa nasmiala až dosť! Ty si taká vtipná! (dlho som zvažovala, či ti to tu napíšem a dúfam, že to nezoberieš ako urážku, ale ako kompliment, pretože ja rozdávam len a len komplimenty!) A konečne viem, čo ťa viedlo k tomu, aby si odišla z blog.cz. Ja tam asi ešte nejaký ten čas pobudnem, pretože sa mi nechce zvykať si na nové veci a učiť sa zase robiť na novej doméne, neviem či je to ľahšie, ťažšie, je to vlastne jedno, pretože mne je na blog.cz fajn, zatiaľ, i keď priznám sa, aj mňa občas hnevajú nejaké tie veci, ale ja to prežijem. Neblogujem tak často aby som na to mala absolútne totálne nervy. Niekedy mám normálne pocit, že ten blog je šťastný, keď tam po sto rokoch zavítam! :D

    A som nesmierne rada, že sa ti tá básnička páčila, veľmi ma to potešilo a dúfam, že čoskoro k nej prídu ďalšie a že k nej prídu aj iné články, hlavne do rubriky Summer with Books, ale to až neskôr, pretože sestra odišla na dovolenku a zobrala s foťák, čo vlastne znamená, že ja nemám čím fotiť a keď už som predošlé knihy fotila, tak to nebudem meniť a zase som sa priveľmi rozkecala, to bude tvojim videom.

    Takže aby sme to zhrnuli: video super, nasmiala som sa, teším sa na ďalšie články, ďakujem za komentár, som rada, že sa páčila básnička a dúfam, že čoskoro pribudne kopa nových článkov. :)
    (kacenka197.blog.cz)

    ReplyDelete
  8. Ahoj děkuji za velmi zajímavý názor na můj článek... Samozřejmě já si až takový názor nemůžu udělat na východ když jsem tam byla jenom jeden den. To je moc krátké. Je to úplně jiný život než na který jsem zvyklá já... proto by mě to strašně moc zajímalo jak to tam u vás chodí. Nadruhou stranu o těch lesích máš pravdu. To u nás nemáme. Lesy v ČR jsou ale takové hodně suché a samé křoví v nich a moc mě do nich ani nebaví chodit. Jediné lesy máme na Šumavě a to ještě není takové jako u vás na Slovensku. Pokud by jsi chtěla o tom popovídat budu jen ráda.. 

    ReplyDelete
  9. Až nedávno jsem si uvědomila, že si vlastně odešla z blogu a přesedlala na jinou kolej, na tu blogspotovou. No, upřímně.. Chybíš mi na blogu, ale tady to také není zase tak špatné jako to vypadá :) Ať se Ti tu daří i nadále!

    Teď k videu.. Na blogspot bych asi jen tak přejít nedokázala. Už několikrát jsem zkoušela cvičně, jak to tu funguje a tak a musím se přiznat, že se tu v tom moc nevyznám. Je to tu pro mě přímo fakt jako španělská vesnice :D Já si prostě pořád nemohu pomoct! Ale samozřejmě tu jsou i menší výhody, které bohužel nejdou na blogu. Především třeba ty jakési "rubriky" o kterých ve videu mluvíš a nebo také ty designy.

    ReplyDelete
  10. Takže tento koment píšem asi 2. raz, a presne aj toto komentovanie je problém s blogspotom. Na blogu to je fakt jednoduché ale tu... Hrôza. Aj preto som sa presťahovala naspať navyše má blog skvelú podporu užívateľov, čo tu nie je. Plus to komentovanie.
    Tu je skvelá napr. galéria, ale ja som to jednoducho vyriešila tak, že obrázky nahrávam inde, a tak kopírujem linky na ne do blogu. Je to ověla lepšie.
    Inak tie kódy a somariny si zmeň v administrácii , určite tu budeš mať viac komentov.
    Inak prepáč za chyby a trochu hrubosti ale to komentovanie ma vazne štve. Dufam ze sa mi to zase nevymaze.
    Co sa tyka videa, tak by si ho podľa mňa mohla trochu skrátiť , pre budúcnosť ;) . Inak je dobre upravené, a celkom dobré. Len v polke sa človek začne nudiť. (Dnes je už aj tých jedenásť minút veľa :D )
    Na blogspot chcem ist aj ja ake len s portfoliom :) ale az ak budem ovladat kodovanie :) ale najviac na blogspote milujem tie ramiky okolo fotky je to skvele :)

    ReplyDelete